Dataherstel

dataherstel.nl

BEL: 076 - 5 877 966

Partner in data recovery

Uw partner in data recovery

Onze data recovery service

Uiteraard wordt uw data vertrouwelijk behandeld. Na een eventuele reparatie kan in overleg de data recovery direct worden begonnen. In bepaalde situaties moet de schijf naar eerst het laboratorium waar deze geopend en gerepareerd wordt. Het kan voorkomen dat een harde schijf gerepareerd moet worden alvorens we met de data recovery kunnen aanvangen. Dit gebeurt in onze elektronica-werkplaats waar de schijf onderzocht, gerepareerd en getest kan worden.

De kans op een succesvolle data recovery is afhankelijk van vele factoren, met als belangrijkste de fysieke conditie van de schijf, de fragmentatie van bestanden en of er wel of geen belangrijke data overschreven dan wel beschadigd is.

Het is dus van belang dat de recovery wordt uitgevoerd door specialisten die weten waar ze mee bezig zijn. Data herstellen is niet eenvoudig, met name als het gaat systeem- en hardware crashes waarbij men bepaalde data handmatig moet herschrijven. Met één verkeerde handeling kan kostbare data voorgoed verloren gaan.

Data recovery is gezien de alsmaar toenemende opslagcapaciteit meestal een arbeidsintensieve zaak met veel zoek- en herstelwerkzaamheden waarbij men gebruik maakt van de nodige kennis, hard- en software. In bijna alle gevallen is data te herstellen indien de juiste procedures en methodes gehanteerd worden.

Besturingssystemen

Wij herstellen data van:

Microsoft Windows, FAT 16, FAT 32, NTFS

Mac OS X, HFS, JFS, HFS+

Linux, ext2, ext3, ext4, xfs

RAID 0, 1, 2, 3, 4, 5

Veiligheid staat voorop

In principe wordt nooit op de datadrager zelf gewerkt maar met een exacte kopie, tenzij het echt niet anders kan. Daardoor blijft de originele inhoud gewaarborgd en is uw data bij ons in veilige handen.

Expertise

Het terughalen van data is een kwestie van kennis en ervaring in combinatie met geavanceerde apparatuur en processen maar ook vooral geduld, precisie en vasthoudendheid zijn hierbij bepalende factoren.

Locatie